DSC08899
DSC08487

Finalisten, sprekers & entertainment

DSC08265

Wethouder gemeente Maasgouw Tim Snijckers

DSC08180

Juryvoorzitter en rector Het Kwadrant Janneke Jacobs

DSC08452

Astrid van Engelen-Kivits, Yehven Matviiets en Ruud Wijnen - La Place / Vermaat

DSC08420

Marloes Walet - Het Goed

DSC08400

Stan Heerschap & Laura Janssen - Heerschap Groep

DSC08556

Zangeressen Claudia Versteeg & Leanda Hartog

DSC08218

Dagvoorzitter Vivian Lataster

DSC07805

'Stadt Wessem' van Rederij Cascade in Maasbracht

Frame 1662287 1280

De bekendmaking

DSC08130

Interview Heerschap Groep

Winnaar van de Konnekt'os MVO Prijs

"Zie bijzonder en inclusiviteit als normaal, zou ik anderen mee willen geven. Met die mindset kom je volgens mij heel ver”

Op de wateren van de Gemeente Maasgouw en te midden van 100 genodigden won Heerschap Groep op woensdag 17 april de Konnekt’os MVO Prijs. Hiermee mag dit familiebedrijf zich de komende twee jaar Meest Inclusieve Ondernemer van Midden-Limburg noemen. Bij hun zeven Albert Heijns en eigen bakkerij werken 872 medewerkers die ze als hun grootste goed zien. Of zoals HR adviseur Laura Janssen het treffend in haar pitch verwoordde: “Succes is de optelsom van al onze talenten.”

Daar voegt Laura aan toe dat het niet de vraag óf iemand talent heeft, maar meer hoe je als werkgever ervoor zorgt dat het talent tot uiting komt. “Dat is en blijft maatwerk en daar is persoonlijke aandacht voor nodig. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Met de samenwerking van diverse partners zijn er ontzettend veel kansen en mogelijkheden. Zie bijzonder en inclusiviteit als normaal, zou ik anderen mee willen geven. Met die mindset kom je volgens mij heel ver!”

“Trots op ons allemaal

Zo vlot als Laura uit weet te spreken waar ze voor staat en gaat, zo snel verschijnt er een grote glimlach op haar gezicht als we haar vragen hoe het voelt om de MVO Prijs in ontvangst te nemen. "Het was fantastisch! En ja, ook spannend. Hoewel ik oprecht vind dat je al een winnaar bent als je überhaupt in de finale staat, ging ik toch voor die eerste plek. Dat past ook bij onze bedrijfscultuur: Elke dag de Beste! Voor mij persoonlijk was het een hele eer om samen met Stan (Heerschap en tevens eigenaar, red.) namens al onze 872 collega's het familieverhaal te mogen delen tijdens de finale avond. Ik ben supertrots op ons allemaal!”

Goed voor maatschappij en voor eigen mensen
De vijfkoppige jury prees de manier waarop Heerschap Groep midden in de maatschappij staat. In goederen én in samenwerking. Hierbij doelt de jury op de steun waar maar liefst 72 sport-, scouting-, en carnavalsverenigingen in de regio op mogen rekenen. Samen met de investering die ze geven aan hun medewerkers om zich verder of breder te ontwikkelen, maakt van Heerschap Groep een terechte finalist. Die overigens allemaal een training op maat aangeboden kregen van IKWILBUDDIEWORDEN.NL waarmee je inclusief ondernemerschap nog meer eigen kunt maken.

De uitreiking Heerschap Groep stond op woensdag 17 april samen met Het Goed en Vermaat in de finale van de Konnekt’os MVO Prijs die voor de gelegenheid op de boot ‘Stadt Wessem’ plaatsvond die we aan de kade in Maasbracht kunnen vinden. Tijdens de drie-uur durende vaart genoten de 100 gasten van een opening van Wethouder Tim Snijckers, presentaties en pitches van de drie finalisten, muzikale omlijsting, een drie-gangen-diner en natuurlijk de grote finale. Dat alles onder leiding van dagvoorzitter Vivian Lataster.

Crossmoor foto

Volgende evenement: 'Zomers shoppen' bij Domein Laurabos / Golfbaan Crossmoor op woensdag 19 juni

Klik hier om aan te melden >>